Οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου FloodSax θέτουν υπό τον έλεγχο της δικής σας πρόληψης πλημμυρών και του μετριασμού των ζημιών

Οι πλημμύρες προκαλούν ανείπωτη δυστυχία και οι πρώτες σκέψεις πολλών ανθρώπων είναι οι αμμόσακοι - αλλά πολλοί αγνοούν ότι είναι στο χέρι τους να βρουν τρόπο να σταματήσουν τις πλημμύρες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην περιουσία και τα μέσα διαβίωσής τους.

Οι εναλλακτικοί σάκοι FloodSax είναι τα καλύτερα φράγματα πλημμύρας τύπου αμμόσακου όταν πρόκειται για μετριασμό των πλημμυρών, με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια να έχουν πωληθεί παγκοσμίως.

Είναι επίσης γνωστοί ως σάκοι άμμου χωρίς άμμο, εξοικονομούν χώρο για αποθήκευση και αναπτύσσονται γρήγορα και εύκολα - ακόμη και σε περιόδους αιφνίδιων πλημμυρών - για άμεση προστασία από πλημμύρες.

Αυτοί οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου είναι απίστευτα οικονομικά αποδοτικοί για τον μετριασμό των πλημμυρών, καθώς οι ζημιές που προκαλούνται από αυτές σε κάθε ιδιοκτησία συνήθως  ανέρχονται συνήθως σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Αποτελούν την ιδανική λύση για τους ανθρώπους που αναρωτιούνται "πώς μπορώ να σταματήσω τις πλημμύρες στο σπίτι ή την επιχείρησή μου;"

Τα FloodSax έχουν εγγύηση του κατασκευαστή τουλάχιστον 5 ετών, εάν φυλάσσονται σε καλές συνθήκες. 

  

 

 

Τα FloodSax σε δράση ως φράγματα πλημμύρας

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς να στοιβάζετε τους εναλλακτικούς σάκους άμμου FloodSax για ιδανική προστασία από πλημμύρες και στη συνέχεια να τους δείτε σε δράση ως φράγματα πλημμύρας

floodsax 1
floodsax 1
floodsax 2
floodsax 2
Formula Fire Protection - Videos
floodsax 3

 

Τα FloodSax έναντι παραδοσιακών σάκων άμμου

Οι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε τα FloodSax έναντι των σάκων άμμου για αντιπλημμυρική προστασία: 

 

 

 
   • FloodSax

   

   • Εύκολη αποθήκευση και μπορεί να συσκευαστεί με τη μέθοδο κενού αέρα για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χώρο.
   • Πάντα εκεί για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να αποφεύγετε τις πλημμύρες. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε για να αγοράσετε σακιά άμμου εάν προβλέπεται πλημμύρα.
   • Μπορούν να επεκταθούν στο νερό ακριβώς δίπλα στο σημείο που τα χρειάζεστε και να παραμείνουν διογκωμένα μέχρι να υποχωρήσει η πλημμύρα.
   • Ελαφριά πριν από τη χρήση τους, με τον τυπικό σάκο να ζυγίζει μόλις 0,5 kg, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα που δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν σάκους άμμου.
   • Χιλιάδες μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα με ένα φορτηγάκι, εξοικονομώντας καύσιμα, μισθούς και ανθρώπινο δυναμικό.
   • Μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρές αποθήκες σε όλη την περιοχή, όχι σε μια τεράστια κεντρική αποθήκη, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί ακόμη πιο γρήγορα στον τόπο του συμβάντος.
   • Ένα από αυτά μπορεί να επεκταθεί και να τοποθετηθεί στην τουαλέτα για να την εμποδίσει από το βρώμικο νερό που αναγκάζεται να ανεβεί από τα νερά της πλημμύρας που συσσωρεύονται μέσω των αποχετεύσεων και του αποχετευτικού αγωγού.
   • Το FloodSax δεν χρειάζεται άμμο - έναν από τους φυσικούς πόρους της γης - και έτσι συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος.
   • Αμμόσακοι

   

   • Πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά και αυτό κοστίζει χιλιάδες ευρώ για μεγάλες εταιρείες και τοπικές αρχές που χρειάζονται παλετοποιημένους σάκους άμμου, έτοιμους όλο το χρόνο για κάθε έκτακτη ανάγκη.
   • Μπορεί να αλλοιωθεί εάν αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ιδίως σε ψυχρές και υγρές αποθήκες
   • Εξαιρετικά δύσχρηστα κατά την ανύψωση και χειρισμό για τεχνικούς με κάθε είδους προβλήματα υγείας, ασφάλειας και τεχνικών χειροκίνητου χειρισμού που πρέπει να τα χρησιμοποιεί στις επιχειρήσεις.
   • Δύσκολη και δαπανηρή μεταφορά οπουδήποτε λόγω του βάρους τους. Ένα κουτί των 20 FloodSax® ισοδυναμεί με 20 σάκους άμμου σε μια ολόκληρη παλέτα.
   • Χρειάζεστε πολλούς ανθρώπους για να μετακινήσετε οποιονδήποτε αριθμό σάκων άμμου οπουδήποτε.