Σύστημα Αντιπλημμυρικής Προστασίας FLOODSAX

floodsax

 Σύστημα Αντιπλημμυρικής Προστασίας FLOODSAX

Το FloodSax είναι ένα σύστημα προστασίας από τις πλημμύρες, το οποίο αυτό-ενεργοποιείται με την απορρόφηση του νερού.

Συγκριτικά με τα συμβατικά σακκιά άμμου, το FloodSax συνδυάζει τις ήδη δοκιμασμένες εφαρμογές, όπως την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και την προστασία κτιρίων και φυτών, με πρόσθετη τεράστια απορροφητικότητα νερού.Αυτό σημαίνει ότι το FloodSax μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά για προστασία από τη ζημία που προκαλούν τα νερά από τις διαρροές.

flood2Το εσωτερικό του FloodSax αποτελείται από ένα ειδικά ανεπτυγμένο, απορροφητικό πολυμερές. Μόλις το FloodSax έρθει σε επαφή με το νερό, αυτό-ενεργοποιείται και μέσα σε λίγα λεπτά απορροφά 20-25 λίτρα νερού!Με βάρος μόλις 700 γραμμάρια, στεγνό, το FloodSax είναι περισσότερο από μια εναλλακτική λύση αντί των σάκκων άμμου. Χιλιάδες FloodSax μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα όπου χρειάζεται και να είναι αμέσως έτοιμα για χρήση!

Η απορρόφηση και η περίφραξη του νερού με FloodSax διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.Είτε πρόκειται για την Πυροσβεστική Υπηρεσία,  την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Έκτακτων Αναγκών, τις επιχειρήσεις ή τον Ιδιωτικό τομέα και τα νοικοκυριά – το FloodSax προστατεύει τα σπίτια και τις περιουσίες από τις ζημιές, γρήγορα και αποτελεσματικά.Το FloodSax είναι κατάλληλο, για παράδειγμα, για την εκτροπή υδάτων από πλημμύρες ή του νερού πυρόσβεσης σε περίπτωση εμπλοκής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Το FloodSax χρησιμοποιείται ως φράγμα νερού για την προστασία των ηλεκτρικών συστημάτων, μηχανημάτων, δωματίων και κτιρίων.

flood4Διατίθεται σε κούτες των είκοσι (20) τεμαχίων, οι οποίες περιλαμβάνουν τέσσερις αεροστεγής συσκευασίες των πέντε τεμαχίων. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της FORMULA Πυροσβεστήρες.

 

http://www.formula.com.gr/el/floodsax


-----

Πυροσβεστήρας BIOVERSAL 6ltr

bioversal 6lt smallΤο κατασβεστικό υλικό (BIOVERSAL QF-R) και το προωθητικό αέριο βρίσκονται μέσα στο ίδιο δοχείο ούτως ώστε ο πυροσβεστήρας να βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση 15 BAR. Πιέζοντας προς τα κάτω τον μοχλό λειτουργίας (κλείστρο) το κατασβεστικό υλικό απελευθερώνεται, προκαλώντας άμεση πυρόσβεση, αλλά επίσης και καθαρισμό και απορρύπανση της φλεγόμενης περιοχής.

Πιστοποιημένος σύμφωνα με ΕΝ 3 & 97/23/EKRead more

RFS-iSAFE

kitchen31Σύστημα Πυρόσβεσης Τοπικής Εφαρμογής για χρήση σε χοάνες μαγειρείων. Η αυτόματη ενεργοποίηση επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού θερμοσωλήνα FiWaRec. Διαθέτει κομβίο (μπουτόν) χειροκίνητης ενεργοποίησης και δυνατότητα μετάδοσης σήματος για τη διακοπή της παροχής ενέργειας προς τις εστίες.


Read more 
-----

Πυροσβεστήρας BIOVERSAL 2ltr


bioversal2Το κατασβεστικό υλικό (BIOVERSAL QF-R) και το προωθητικό αέριο βρίσκονται μέσα στο ίδιο δοχείο ούτως ώστε ο πυροσβεστήρας να βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση 15 BAR. Πιέζοντας προς τα κάτω τον μοχλό λειτουργίας (κλείστρο) το κατασβεστικό υλικό απελευθερώνεται, προκαλώντας άμεση πυρόσβεση, αλλά επίσης και καθαρισμό και απορρύπανση της φλεγόμενης περιοχής.


Read more 
bottom