Formula

τηλ. επικοινωνίας 210-5157400

BIOVERSAL ECO Products

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

sndted26bΦωτιά στη σήραγγα! Κάτι έχει αρπάξει φωτιά! Το δάσος καίγεται! Ένα αναποδογυρισμένο λεωφορείο χάνει καύσιμα και υδραυλικά υγρά! Ένα δεξαμενόπλοιο έχει διαρροή μετά από προσάραξη ή σύγκρουση! Βοήθεια, γρήγορα! Οταν υπάρχει κίνδυνος, όλοι οι ειδικοί γνωρίζουν τι να κάνουν: να ενεργήσουν γρήγορα και να σώσουν πρώτα τους ανθρώπους.

sndted26cΣε αυτό το σημείο, καμία σκέψη συνήθως δεν αφιερώνεται στην επακόλουθη ζημιά που μπορεί να προκύψει για το περιβάλλον. Οι παράγοντες πυρόσβεσ
ης που αρχικά φαίνονται θετικοί μπορούν να εμποδίσουν τη δύναμη αυτοκαθαρισμού της φύσης. Η επακόλουθη εργασία καθαρισμού και αποκατάστασης στο περιβάλλον συνεπώς απαιτεί δυσανάλογα χρηματικά ποσά και πολύ συχνά θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί χρησιμοποιώντας προϊόντα BIOVERSAL, καθώς τα προϊόντα BIOVERSAL περιέχουν ειδικές ουσίες για την καταπολέμηση της φωτιάς και της πετρελαϊκής μόλυνσης, που είναι ακίνδυνες για το περιβάλλον.

sndted26aΑυτά τα εξαιρετικά προϊόντα της BIOVERSAL, βασίζονται σε υψηλά βιο
διασπώμενες επιφανειο- δραστικές ουσίες. Οι παραπάνω διεγείρουν τους μικροοργανισμούς για τον σημαντικό πολλαπλασιασμό τους και οδηγούν σε μία γρήγορη διαδικασία Βιολογικής αποδόμησης.

Αμέσως μετά την εφαρμογή τους για την προστασία του περιβάλλοντος, παρέχονται διάφορα συστατικά που αναπαράγουν γρήγορα μία φυσική ισορροπία.
Τα προϊόντα της BIOVERSAL έχουν αναπτυχθεί από επαγγελματίες για επαγγελματίες.
 
sndted26d copyTo BIOVERSAL QF είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προϊόν πυρόσβεσης, κατάλληλο για την κατάσβεση φωτιών κατηγορίας Α και Β με την πρόσθετη αξία ελαίου πυρόσβεσης που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η εξαιρετικά καλή ιδιότητα ψύξης του, προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές, σταθεροποιεί τα κτίρια και Βοηθά στην καταστολή της ανάπτυξης του καπνού. Επίσης αποτρέπεται η δημιουργία επανάφλεξης. To BIOVERSAL QF δεν επηρεάζει τα υλικά κατά τη διάρκεια της χρήσης και είναι ανεκτό από το δέρμα.

Επίσης, κατά τη χ
ρήση του, το BIOVERSAL QF προστατεύει το περιβάλλον και ικανοποιώντας όλα τα σχετικά πρότυπα. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το BIOVERSAL QF προστατεύει το φυσικό περιβάλλον των φυτών, των ζώων και των μικροοργανισμών καθώς μειώνει σημαντικά ή ακόμα και αποτρέπει τη φθορά που προκαλείται από ρύπους και διατηρεί την ποιότητα του νερού. Η φυσική ισορροπία του νερού και τα φυτά βιολογικού καθαρισμού δεν επηρεάζονται αρνητικά από το BIOVERSAL QF. Τα προϊόντα της BIOVERSAL βοηθούν τη φύση να αυτοκαθαριστεί μετά από φωτιά και διαρροές πετρελαίου. Συνεπώς, το BIOVERSAL QF είναι το πλέον κατάλληλο προϊόν για εξωτερική χρήση.

To BIOVERSAL QF είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και ακίνδυνο για το περιβάλλον, ακόμη και για προληπτική χρήση, π.χ. για την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς ή έκρηξης κατά τη διάρκεια εργασίας υπό υψηλές θερμοκρασίες (χαλί αφρού για την προστασία του περιβάλλοντος).


sndted26eTo BIOVERSAL RC είναι ένα αναγνωρισμένο προϊόν καθαρισμού για την οικολογική και την αποτελεσματική διαχείριση και εξάλειψη των επικίνδυνων υπολειμμάτων ελαίου και γράσου στους δρόμους, όπως και προβλημάτων ελαίου στη γη και κηλίδων λαδιού στο νερό. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το BIOVERSAL RC αποτρέπει οποιονδήποτε κίνδυνο ολίσθησης από τα λάδια και τα γράσα. Ταυτόχρονα, η δομή των επιφανειών δεν αλλοιώνεται (δηλ. προστασία της ασφάλτου).

To BIOVERSAL RC εξασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό των πόρων. Το κλείσιμο ή «γέμισμα» των πόρων αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα για την αφαίρεση του γράσου από τις επιφάνειες μεταφοράς. Μπορούν να ληφθούν μέτρα αποκατάστασης γρήγορα χρησιμοποιώντας το BIOVERSAL RC, χάρη στις ειδικές & περιβαλλοντικά φιλικές επιφανειοδραστικές ουσίες του. Επίσης φέρει πιστοποιητικό δοκιμής από το Γραφείο Δοκιμών Υλικών (D) του Βόρειου Ρήνου - Βεστφαλίας. To BIOVERSAL RC μειώνει άμεσα τον κίνδυνο φωτιάς και έκρηξης. Ο Βιολογικός δραστικός παράγοντας που περιέχεται στο BIOVERSAL RC, διασφαλίζει την γρήγορη βιολογική αποδόμηση των ορυκτών ελαίων που έχουν απομείνει. Οι συνθήκες είναι καλύτερες για τον χρήστη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και η βέλτιστη απολίπανση της επιφάνειας επιτυγχάνεται άμεσα καθώς το BIOVERSAL είναι εύκολο και γρήγορο στη χρήση. Αυτό συνεπάγεται τη μείωση του χρόνου εφαρμογής και την ταχύτερη αποδέσμευση του χώρου που μολύνθηκε. Ακόμα ένα πλεονέκτημα είναι ότι το BIOVERSAL RC μπορεί να χρησιμοποιηθεί και υπό βροχή. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το BIOVERSAL RC έχει την καλύτερη αποτελεσματικότητα και είναι το σωστό προϊόν για την επαναφορά των απαραίτητων περιβαλλοντικών συνθηκών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι περισσότερες ρυπαντικές ουσίες (π.χ. λάδι) θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν με μηχανικά μέσα και έπειτα τα υπολείμματα να καθαριστούν με
BIOVERSAL RC.

sndted26fTo BIOVERSAL HC είναι ένα οικολογικό, εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού για προβλήματα πετρελαίου στο περιβάλλον και ταυτόχρονα για την άμεση αποτροπή του κινδύνου και την εξάλειψη των πετρελαϊκών καταστροφών σε μεγάλες υδάτινες οδούς και ακτές.

To BIOVERSAL HC παγιδεύει τα σωματίδια του πετρελαίου και τα εμποδίζει από το να κολλούν και να μολύνουν τις ακτές, τα βράχια, τα φυτά και τα ζώα. To BIOVERSAL HC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ευκολότερο καθαρισμό φραγμάτων και άλλων κατασκευών στο νερό. Το BIOVERSAL HC έχει ουδέτερο pH και είναι δερματολογικά ασφαλές.

Όταν χρησιμοποιείται σε υδάτινες οδούς, το μείγμα νερού - πετρελαίου - BIOVERSAL HC παραμένει στην επιφάνεια. Ο βιολογικός δραστικός παράγοντας που περιέχεται στο BIOVERSAL HC διασφαλίζει την ταχεία βιολογική αποδόμηση των υπολειμμάτων πετρελαίου και αφήνει Η20 και C02 ως αποτέλεσμα. Αυτό μειώνει σημαντικά τον ενδεχόμενο κίνδυνο από το πετρέλαιο.

Στις περιπτώσεις όπου οι συμβατικοί τρόποι καταπολέμησης του πετρελαίου δεν μπορούν να εφαρμοστούν ή δεν έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, το BIOVERSAL HC είναι ακίνδυνο για το περιβάλλον.

To BIOVERSAL HC είναι εξαιρετικά Βιολογικά διασπώμενο και βοηθά τα ζώα και τα φυτά να επανακτήσουν τις φυσιολογικές περιβαλλοντικές συνθήκες τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: To BIOVERSAL HC επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο με την έγκριση του αρμόδιου για την προστασία της υδάτινης οδού.
To BIOVERSAL είναι η συγκεντρωτική επωνυμία για μία εκτεταμένη σειρά εξαιρετικά αποτελεσματικών παραγόντων καθαρισμού και πυρόσβεσης, που επιταχύνουν δραστικά τη Βιολογική αποδόμηση των ρύπων που προέρχονται από ορυκτά έλαια. 0 βιολογικός δραστικός παράγοντος που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της BIOVERSAL ενεργεί σαν καταλύτης. Τα προϊόντα της BIOVERSAL έχουν το πλεονέκτημα ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν ασκούν κάποια οικο- τοξική επίδραση λόγω της σύνθεσής τους και ότι ενισχύουν τις δυνάμεις αυτοκαθαρισμού της φύσης.Τα προϊόντα BIOVERSAL αντιμετωπίζουν πολύ γρήγορα τη μόλυνση από πετρέλαιο και δίνουν μία σημαντική πηγή ενέργειας στους πολυάριθμους μικροοργανισμούς που υπάρχουν στη φύση και αποσυνθέτουν το πετρέλαιο. Τα φυσικά κατάλοιπα C02 και Η20 απομένουν ως τα τελικά προϊόντα της διαδικασίας αποδόμησης. 0 βιολογικός δραστικός παράγοντας, σε συνεργασία με τις φυσικές επιφανειοδραστικές ουσίες, καθιστά την ίδια τη φύση εξαιρετικό σύμμαχο.

Η σειρά των προϊόντων της BIOVERSAL προσφέρει μία οικονομική εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας για την εφαρμογή ενέργειας στο πεδίο του καθαρισμού πετρελαίου και διαρροών γράσων, αλλά και για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Για μεγαλύτερη περιβαλλοντική ασφάλεια, προστίθεται προστασία κατά του παγώματος.

Ως αποτέλεσμα των ιδιοτήτων και του περιεχομένου τους, τα προϊόντα BIOVERSAL αποτελούν την καλύτερη λύση για περιβαλλοντικά φιλικές και αποτελεσματικές εφαρμογές πυρόσβεσης και καθαρισμού.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Bioversal

  • Ανέπαφο οικοσύστημα.Ένα λειτουργικό και ανέπαφο οικοσύστημα με χλωρίδα και πανίδα περιλαμβάνει επίσης και μικροοργανισμούς σε μία σταθερή σχέση με το περιβάλλον τους. Εκπληρώνουν μία σημαντική λειτουργία για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας.
  • Η πετρελαϊκή μόλυνση διαταράσσει τη δομή. Το πετρέλαιο, το γράσο και οι άλλες οργανικές ρυπαντικές ουσίες ασκούν μία τεράστια αρνητική επίπτωση στην οικολογική ισορροπία του νερού και του εδάφους.
  • Η φυσική αναγέννηση χρειάζεται χρόνο. Η φυσική αναγέννηση πραγματοποιείται και χωρίς την χρήση των προϊόντων Bioversal, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο και συνεπώς η επακόλουθη οικολογική φθορά δεν αποτρέπεται.
  • Χρήση για απολύμανση. Η τεχνολογία Bioversal επιταχύνει τη βιολογική αναγέννηση μεγεθύνοντας την επιφάνεια του πετρελαίου. Η ταυτόχρονη παγίδευση των σωματιδίων πετρελαίου εμποδίζει την χαρακτηριστική δύναμη του πετρελαίου να ηροσκολλάται σε στερεές επιφάνειες. Ειδικές επιφανειο- δραστικές ουσίες παράγουν σωματίδια πετρελαίου που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν βιολογικά και έχουν μεγάλη επιφάνεια εργασίας.
  • Η ανταλλαγή οξυγόνου γίνεται ξανά εφικτή. Αποτρέπεται ο σχηματισμός κηλίδων πετρελαίου που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες και διασφαλίζεται η φυσική ανταλλαγή του οξυγόνου. Τα ζώα και τα φυτά μπορούν να επιβιώσουν.
  • Ξεκινά η βιολογική αποδόμηση. Το προϊόν της Bioversal περιέχει παράγοντες διέγερσης και μία φυσική δραστική ουσία που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τους υφιστάμενους μικροοργανισμούς, οδηγώντας σε επιταχυμένη ανάπτυξη του πληθυσμού.
  • Πραγματοποιείται αποδόμηση. Δύο σημαντικοί παράγοντες στη διαδικασία αποδόμησης είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ της μεγεθυμένης επιφάνειας της ρυπογόνου ουσίας και η ταυτόχρονη αύξηση του πληθυσμού των μικροοργανισμών.
  • Επιταχυμένη αποδόμηση της ρυπογόνου ουσίας. Η φυσική αναγέννηση της μολυσμένης περιοχής επιταχύνεται εξαιρετικά j από τους παραπάνω παράγοντες και η οικολογική ισορροπία αποκαθίσταται πιο γρήγορα.
  • Το οικοσύστημα αποκαθίσταται! Η τεχνολογία Bioversal Βοηθά στην αποκατάσταση ενός οικοσυστήματος που κινδυνεύει, γρήγορα και αποτελεσματικά.

       Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

index copy
 Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο


Ενημερωτικο Δελτιο

Please enable the javascript to submit this form

Επικοινωνια


Καπανέως 73
104 44
+30-210-5157400
Fax: +30-210-5157401
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλεστε με

Στην εταιρία μας πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Εισάγετε τα στοιχεία σας για να σας καλέσει άμεσα εκπρόσωπος της Εταιρίας.

Design & Implementation by Brainwash